Movan tuomaa vapautta

Moottoroidussa varjoliidossa (Mova) pilotilla on selässään paramoottori, joka mahdollistaa itsenäisen lentoonlähdön vaikka omalta pellolta juosten. Moottorin avustuksella voidaan lähteä lentoon pyörillä tai suksilla varustetulla alustalla "trikellä," jossa lähtö ja laskeutuminen tapahtuvat mukavasti istuen. Movalla voidaan lentää tyynessä kelissä aina auringonlaskuun asti upeita maisemia ihaillen. Ei ihme, että monet paramotoristit harrastavat myös valokuvausta.

Ainutlaatuinen kokemus taitavan tandem-pilotin kanssa

Parhaiten varjoliitoon pääset tutustumaan tandem-lennolla jossa lennetään kokeneen pilotin kanssa kaksipaikkaisella tandem-varjoliitimellä. Pilotti istuu matkustajan takana ja hoitaa startin sekä ohjaamisen. Matkustaja voi keskittyä nauttimaan maisemista ja lentämisen tunteesta.


Varusteiden hankinta

Yleensä varjoliitoharrastaja hankkii omia välineitä vasta koulutuksen loppuvaiheessa tai sen jälkeen. Varusteet kannattaa hankkia kouluttajan suositusten mukaan, sillä hän on ainoa joka oikeasti tietää oppilaan osaamis- ja onnettomuusriskitason. Varusteet kestävät vuosia kun niistä pidetään hyvää huolta, siksi hyviä välineitä saa ostettua edullisesti myös käytettynä. Tyypillinen varustepaketti on siipi,  valjaat,pelastusvarjo, kypärä, koukkupuukko ja variometri. Tällaisen paketin voi saada ostettua käytettynä 1000-2000 €:lla se ei ole kovinkaan paljon omasta "lentokoneesta"Yhteystiedot

Itäliitäjät Team
Huhuksentie 52
814 50 Huhus

0400 177 175

© 2015 Kaikki oikeudet pidätetään P.T & J.T

Luotu Webnodella